Vacatures - werken bij Oxfam Novib

Oxfam Novib heeft interessante vacatures en stages voor mensen die verschil willen maken. Wij staan achter de mensen die opstaan voor gelijkheid. Mensen die op hun eigen manier strijden tegen de groeiende verschillen. Tegen onrecht. Tegen klimaatverandering, dat de meest kwetsbaren het hardst raakt.  Mensen die opkomen voor eerlijke lonen. Voor het recht zichzelf te kunnen zijn.

We zoeken teamplayers die geloven in onze onze missie en onze aanpak. Betrokken, enthousiaste mensen die ook resultaat willen zien.

Vanzelfsprekend kun je je in onze waarden vinden. Voor vacatures vragen we, afhankelijk van de functie, MBO, HBO of academisch werk- en denkniveau. En natuurlijk specifieke deskundigheid en praktijkervaring. Deze eisen vind je in elke vacature.

We zijn een tweetalige organisatie. Als je bij ons solliciteert, verwachten we dat je Nederlands en Engels goed beheerst. Per functie ligt de nadruk de ene keer meer op het Nederlands, de andere keer op Engels. Voor sommige functies is Frans of Portugees vereist.

Dit bieden we jou

Oxfam Novib is een wereldwijde organisatie met collega’s in binnen- en buitenland en een uitgebreid internationaal netwerk. We voeren wereldwijd acties en campagnes. Je komt ons tegen in de krant en op tv. Kortom: de wereld is jouw werkveld. Samen met andere Oxfams, partnerorganisaties, het (Nederlandse) publiek, bedrijven en overheden werken we aan een positieve toekomst voor zoveel mogelijk mensen.

Je talent delen met Oxfam Novib betekent werken voor een koploper in het veld van ontwikkelingssamenwerking. Je speelt een rol bij grote, inspirerende veranderingen in de wereld. En je maakt deel uit van een professioneel team, dat zich verbonden voelt door de missie. We bieden onze medewerkers passende arbeidsvoorwaarden zoals in onze CAO vastgesteld.

Vacature database

Alle vacatures van Oxfam Novib zijn te vinden in de speciale vacature database, waar je gericht kunt zoeken naar de banen die het beste passen bij jouw wensen.

Stage en onderzoek

De Oxfam Novib Academy brengt kennis, energie en expertise van young professionals samen. Door de samenwerking met universiteiten, onafhankelijke onderzoeken en nieuwe inzichten optimaliseren we het werk van Oxfam Novib. De Oxfam Novib Academy brengt theorie, praktijk, persoonlijke en professionele ontwikkeling samen in de vorm van een leuke, leerzame stage.

Lees alles over stage en onderzoek bij Oxfam Novib